Smoothie

Recept
2 1/2 yoghurt
Lite mjölk
En hel banan
Apelsin saft

Gode god ändå 

Hemma


 Var ju hos sjukgymnasten idag, de främre ledbanden var uttöjda eller nått sånt men har får övningar så nu ska jag vara med på handbollen och köra mina övningar. Äntligen!

Handboll




Handboll




Efter middag men har inte vaknat än..




V 40

Måndag: åka till sjukgymnasten, skola

Tisdag: skolan

Onsdag: skolan, rida Ferlando och Nexus

Torsdag: skolan, rida nexus

Fredag: skolan, ev rida ut nexus, va med någon kompis?

Lördag: ev rida nexus

Söndag: ladda för skolan! Slö dag liksom ;)




Min kväll

Idag tillbringade jag kvällen med per, Linn och Jessica, dom speladespel och flätade Linn och Jessica! Sen spelade vi Malin Baryard och vem vann? Jo jaaaaag haha inte så oväntat hehe ;)

Har kikat med Erika och vi ska ses imon vilket kommer bli grymt! 

Skriver imon hörs 



Hockey




Ridtur

Jag och Elina tog våra havremoppar och for ut barbacka runt slingan, var kul vilket nexus också tyckte, vi galopperade upp för en uppförsbacken då ställde jag mig upp och då drog nexus ner hovidet så höll på att glida av men nexus var så snäll och lyfte upp halsen :) men roligt var det!

Nexus asså så söööt <3

After earth




Minnen




R.I.P munksund 5a

Film




Hoppningen

Idag skulle jag hoppat nexus men då skulle jag tydligen hoppa alfie men det gick iaf, han var fin och bjöd ganske mycket fram. 

Vi hoppade en bana på 5 hinder i hög lättsits och det gick bra men fick dålig väg och då sprang han på sidan. Men helt mitt fel.

Min insats var ganska bra även fast det var typ 5 grader, men jag tyckte jag slarvade med vägarna men även hade jag bra fart och sitsen var bra! Så helt ok :)


Hade ingen bild på alfie ;)

Fina nexus :)


Sjukt stolt

Stolt över min träning, just nu är jag på väg upp men hitils är jag sjukt stolt! 



Bussar hem




Portkoden




Bussen

Väntar på bussen, idag slutar vi halv 4 så inte så bra uppdatering idag tror jag :( ska iaf kolla på handbolls träningen :)



SiS




Det kommer bli azom




Pll så här på morgonen




Hon gör min dag bättre

Älskar dej 



Bakat




Ridit ut i spöregn

Inte så mycket att skriva, red runt slingan i alla gång arter



Hopplektionen

Idag hoppade vi två räken på medellinjen och sen höger eller vänster ut på oxer eller räcke! 

Alfie är INTE lik nexus så lite konstigt var det, han var fin men lite eller MYCKET otålig och ville springa och springa! Han stegrade ett x antal ggr, men i slutet var han så fiiiiin så jag fick hoppa 1 m det var super kul! Första gången var han inte med men hoppade ändå. Andra gången då var det för dålig galopp så då kom jag tredje gången och då vart det helt perfekt! Tack för idag alfie :D



Styrke träning med Thea

Skola idag var väll helt ok slutade 12,40 och det var skönt! Siste lektionen var gympa men får inte vara med för knät så jag och thea körde styrke träning så myckeeeeeet tränings värk på g! 
Stallet ikväll, hoppa alfie kul :) fast nexus är bättre :D



Kvälls humor




Ridlektioner idg

Vi red för Ewa och nexus var som handen i handsken. Han gick fan om jag vad honom att göra det och om jag tog tillbaka honom så gick han tillbaka!

Jag var helt ok idag! Det enda var att när vi skulle ställa så tittade jag ner :/ men det gick tillslut! 

Vi red  en övning med halt på kortsidorna (från trav) och sen fram i trav,  Vi red på stora mittvolyen och där galopperade vi 2/4 delar och han var så häääääääääääääär fin! Övningen var rolig och lätt! 

Hörs

Gamal bild

Skola




Ridningen Idaa

Vi Ted fram och bakdels vändningar på slalom över medel linjen eller ja bara framdelsvändningar dock och sen bakdels. På långsidan fick vi göra själv så jag red galopp och längden och kortade stegen! Han var fin och bjöd! Han tyckte det var svårt bakdels vändningarna men det ska vi träna på!
Kort inlägg men måste hoppa i duschen 
Hörs



Ritar

Slutade skolan kl 12 då har varit hemma och fixat i mitt rum och fotat lite stuffs, bl.a. Min Victoria's secret :)
Lovar bilder sen osv 


Vad tycks än så länge?

Pll och glass

Knät har blivit bra så det är good!

Dessvärre har jag blivit förkyld men jag kommer ändå rida! Puss puss bajsbajs som Elvira säger ;)



Väntar på bussen




Då var vi där igen...

Gympa idag och då ramlade jag på bollen och styckade knät! Hoppar på kryckor nu och hoppas på det bästa



Uppis




Vinst

3-0 mot assi, härligt! 



Oavgjort

0-0 mot öjebyn vilket är som en förlust men de hade tagit in 2st 00:or så det var inte så lätt! Är nu på storheden och väntar på att pappa ska komma! För han är på biltema. Nästa match är mot assi kl 15,45



Lucir cup

Idag ska piff/mssk spela cup i Luleå! Det blir kul för vi ska spela 9 manna med offside. Uppdaterar efter varje match



Kul å bada på phb :)




Dagen :)

Imorse åkte jag till Thea. Vi började med att åka till Ica och köpa ingredienser. Vi skulle baka kladdkaka! Den blev väldigt kladdig kan jag säga ;) men sen så chillade vi och snakade om allt och inget, mellan himmel och jord :) sen så flätade thea en fläta på mej ( utåtbakad 5 fläta) nu är det dags och bada med laget :)



Dagens outfit

Tröja: Gina 
Linne: cubus
Byxa: team sportia 
Sockar: cubus?



Myyss




Har ni missat?

Jag har video fy me så följ mej gärna där :) Olivia Risbeerg heter jag :)



Dagens rid tur

Idag red jag ut i det fina vädret! Det var riktigt mysigt att galoppera. Jag red runt slingan och jag körde väldigt mycket lydnad, Trav halt rygga trav halt rygga osv sen galoppera halt rygga galoppera halt rygga! Nexus tyckte det var kul så då red jag i galopp och sen var vi klara :D ( skrittade och travade ju av också ) men i slutet då vi skulle galoppera så fattade han fel galopp så det tog typ 20 min innan jag var klar! Men fin var han och svettig blev han ;D



Vilket skal ska jag ta?




Mys så här på kvällen




Häst nr 2 Nexus

Idag red vi på serpentiner! Nexus var lite mot villig men slappnade tillslut av. Men då travade vi utan stigbyglar och då var han som en Gud! När vi skulle galoppera så var han finare än finast! Lite svårt tyckte han då han fattade fel galopp några gånger! 

Mer om övningen vi hade 5 bågar som vi red över! När man kommit på medellinjen så hade vi ju konor och då skulle vi fatta galopp och galoppera till vänd punkten! Ewa sa att det var en ganska avancerad övning men den var rolig :) 
Bästa ponnyn<3

Häst nr 2




Stallet

Sitter på stallet nu så ja jag har ferre idag så jag började att fylla maten, Hinkarna och höet. Sen så bytte jag vattnet! Efter det mockade jag åt honom sen var det äntligen min tur att få vara med ferre! Jag skulle gå ut och gå med honom. Jag gick en bit på vägen och sen tillbaka! Nu sitter jag vid fågel graven och väntar på Elina! Men ferre Gud vad du är bra! Tack Fanny för att jag får ta hand om din guld klimp ;D
Gulliga hest <3333


Begravning

Dock var det bara en fågel! Men det blev fint. Idag hoppade vi ju och vi hoppade på S båge med 4 språng! Räcke räcke räcke oxer! Vi började hoppa på kanske 60cm oxern låg på 70cm. Nexus var fin och hoppade bra bara ganska trött och sliten ryttare men det fungera! Sen så höjde Marie upp till 80cm och några på 85cm, nexus vart osäker när det blev mörkt, två stopp på 2 hindret men annars var han fin och bjöd riktigt bra! Men sjukt nöjd är jag! 
Älskar verkligen dej nexus<3
Graven till Kim fågel ;(

Hoppträning

Idag är hoppning på schemat. Vi går se om jag hoppar Nexus eller om jag tar alfie idag! Tror det blir nexus! 
Hoppas på ett kanon pass 

Träning nuu




Ute med hunden




Har du..

Uppdaterat blogg.se appen? Om inte gör det! Den har blivit sååååååå mycket bättre, än så länge! :) men uppdatera den!



Matte läxa = döda mej


Gjorde liten ändring på bilden

Vad tycks?


Fel bild

Råkade trycka på fel bild men det skulle vara om fotboll för vi skulle spela fotbolls match!


Match

Alldeles strax ska vi spela match mot Älvsbyn! Direkt efter det ska jag äntligen få träna handboll <3 loveit :D Uppdaterar efter matchen lovar:)
Skulle publiceras tidigare men vi vann med 10-3 oh jag gjorde 3 mål och 4assister! Najs match


Party

Hos zack


Herre jävlar vilken ponny

Idag red vi dressyr, han var tjorvig ibörjan men han blev finare sen! Vi började rida över bommar, han var tjorvig men han blev fin tillslut. Sen jobbade vi skänkel vikning och galopp fattningar! Men då blev han så fin och ja helvetes vad fin! Är på kalas nu så bloggar se!


Dagen

Idag så kom jag hem från skolan men fot lika snabbt till stallet! Idag red jag ut själv, jag red små stigar och red runt utan stigar också! Men har inte kunnat ladda upp något inlägg inget internet och telefonen dog :( lovar bättre upp datering imorgon :) hörs


Pll såhär före stallet


Today

Idag gick det så häääääär bra att rida. Han var så fin och lyfter så bra på tassarna. Vi red alltså cavaletti på böjt och rakt spår, höjda och bommar på marken! Tror det inte kunde ha gått så mycket bättre. Nexus var som en klocka men några ryttar missar här och där! Jaja, men bra gick det absolut! Nu är jag på kalas så vi syns :)


Bästabästa

Idag så red vi matkarbete på volter. Vi skulle motställa och medställa! Det gick super i vänster varv! Han var fin och bjöd riktigt fint, han sänkte så småningom om halsen och gjorde allting jag bad han göra! I höger varv var han lite rastlös så han höjde farten, men sen blev han fin och sänkte halsen riktigt bra han har blivit så fin på de senaste månaderna, det märks att träning ger resultat. Förr kunde jag inte få ner honom i lugn trav! Älskar nexus så sjukt mycket! Är sjukt nöjd över nexus.
Tack bästa ponny <3


Mot stallet


Franska = döda mej!

Skulle publiceras igår


Piteå-boden efter träningen

Helt ok :D


Pll


Ferre

Idag var Fanny så snäll och lånade ut ferre till mej! Jag började göra betfor sen fyllde jag påsarna! Sen nickade jag och sopade, fyllde vattnet och sen hämtade jag honom. Jag red sen ut slingan i skritt och trav 1 varv. Sen avslutade jag på småstigar med då var klockan 18,00 och jag hade farit ut 17,30 så då skrittade jag av honom 30min. Ferre tyckte det var kul och då menar jag det i traven ställde jag mej upp och lät han trava på och han tyckte det var super kul att leka trav ponny! Men kul var det :) tack Fanny för att jag får rida din underbara ponny <3


Godnatt


Match

5-1 till oss! Mot Arvidsjaur, 2 mål och 1 assist