Dagens ridpass, Ganska ovanligt för min del!

Förutom allt smörj och vatten krig har dagen varit ricktigt skön.
Dagen började med att vi var på klubbgärdet och hälsade på våran nya klass, Riktigt kul! Vi spelade bränboll och sen så åt vi glass och fika! Sen så fick vi glass av Mie och sen slutade vi!

Ungifär en timma efter skolan åkte jag till stallet, Jag och Hedda började att smörja Sakerna för imorgon. Vi hämtade hästarna och gick till förläggningen och betade dom i 10 min. Sen så flätade jag hela Nexus man så den skulle bli lockig! Men vi red ut barbacka och då gick vi igenom de lilla vatten hålet. Sen gick vi till det djupa vatten hålet. Vi började att bara gå en liten bit! Vi gick sedan genom hela och det var upp till knäna på mej som högst! Elins bror fotade lite så hon ska skicka nån bild! Sen gick vi till lilla igen och då så travade vi igenom det! Sen så började Nexus galoppera igenom vattnet så då provade vi det sen! Det var så kul!

Sen så betade jag Nexus i 5 min till så han fick den tid han skulle ha! Sen så började vatten kriget.... Vi duschade Lill-Calle och då började Elin sätta på mej och sen jag på henne! Sen så hjälpte jag Hedda att duscha Bamse! Sen hade jag och Elin lite smörj krig! Sen så flöt dagen på!

Blötare än hästen!


Bästa ponny


Mot stallet


Tja

Red ut i skritt och trav idag, inte så mkt att säga! Väntar på mamma..


Dagens pass

Idag red vi inviduellt.

Jag försökte satsat på ett krav löst pass, började med att skritta fram ganska länge. Skrittade sisådär 10-15min, tarvade inte lika länge dock men skrittade sen. Travade igång honom och kände då att han var super olik än vad han brukar vara. Galoppen var ovanlig så jag bestämde mej för att samla den, det var dock svårt, han rusade in i galoppen och då var det svårt att samla den! Men tillslut gick det bra! Skrittade ut i skogen sen.

Sen betade vi hästarna i 10min och det var super mysigt!

På lördag blir det att åka till Jokkmokk och vara fotograf och häst skötare! Kötta nu Piteå!

Hörs


Jobbigt pass...

För både mej och Nexus!


Chillar med brudarna

På nån fotbolls plan, Chill Chill


Dagen


@ School


Bilden säger allting, 2-1


Olivias walk kanal


Härligt... Eller?


Fuck perfection


Efter att jobbat sisådär 10timmar


@ Piteå RK


Tävling


Galen jag på Stallet!!!!


Jag älskar dej


Mot staden!


True


@ school


Hoppning x2

Onsdag: vi hoppade en bana med 7 hinder och 8 språng. Det gick bra med tanke på ryttarens dåliga tempo. Han vägrade på en trippelbarr men det var mitt fel, sen vägrade han på en linie för jag sa åt honom att göra det för jag tappade stigbyglarna! Jag vart så himla glad då han hoppade schakrutorna utan att stanna en endaste liten gång! Fy vad glad jag var! Det kom säkert en liten tår där med. Sen så flöt dagen på!

Torsdag: vi hoppade en bana på typ 50-55 cm bana där det var 4 hinder samt lika många språng. Banan var huva lätt och jag puschade han lite mot trippeln och då så hoppade han ändå. Jaja det var kul iaf. Lite surt var det dock då vi skulle hoppa 60-65 och vi hoppade 2dm lägre! Jaja. Lovar bättre uppdatering imorgon! Nu läsa bästa boken


Chillar med hunden i finvädret!


Min dag

Hello

Blogg.se appen dampade idag...
Men jag åkte till stan vid 5 och då hittade jag min examenskkänning. Sen så käkade vi hemma och sen drog jag å pappa på fotboll, Piteå förlorade på en filmad straff.. Väldelig kul... Eller så inte!! Men fick skit coola bilder på Berry, Hon är min fotbolls idol som back!
Jaja efter matchen fick jag prova Messi skor, dom var gode stora men vi ska nog ändå ta dom till nästa år. Sjukt glad! Här kommer några bilder :)

P.s en är på klänningen!!


Anton From

Ja här är ju min fotbolls idol! Ricktigt grym på fotboll


Gnatt

Älskade ponny <3


Synd att du missade den Maja


Nu Dör man j*vlit lycklig!

Anton From och Jag
 
Har typ drömt om det här!
fy vad glad jag är :D

@ fotboll

Kameran är såklart med!


YEEEE VI VANN

Tjena alla.

Spelade match mot synder bud idag efter att jag varit löpare på dressyr tävlingen. Vi inledde stort med 4-0 i första halvlek och sen andra så gör JAG det femte målet. Fatta stolt!! Matchen slutade 5-0 till oss yeeh! Det var en gode viktig match för vi är ju med i serien så då är det bäst att plocka vinster. Nu ska jag chilla! Om ni vill hitta på nå sms:a.

Hörs


Löpare


Känner att man är kung

Känner ju att man är världens bästa häst skötare då Elin kommer hem med en första plats och en andra klass! Hon köttade verkligen och Lill-Calle var pigg efter att så i transporten så länge! Men helt underbart duktiga!


Nu åker vi till råne!! TAGGA


Löshoppningeb


Älskar den här Ponnyn

Mr Blue♥

Efter en lång dag i stallet!


LÖSHOPPNING

Hej allé samans

Idag så stod löshoppning på schemat! Det gick super för Nexus han visste inte vad han skulle göra de första ggr! Hanna filmade då han hoppade det högsta! Våran "nya" ridlärare tyckte vi inte skulle hoppa nå högt så Nexus fick stanna på 95cm även fast vi hoppar så högt nästan varje gång vi rider så ja men jag är sjukt nöjd över Nexus! Tydligen hade han "bitit" en som skulle rida honom före... Dock så gör Nexus inte så, iaf inte mot dem som kommit längre i Ridningen! Aja video kommer!


Tre ord räcker, Han föddes läcker!


Nom nom


@ stallet


Gnatt


Bilden säger allting


Hejsan

Ridningen idag fick bra! Mycket mygg är bara förnamnet! Red med gummisnodd idag för han går så bra på den! Vi tränade ganska mkt själva! Marie tog oss och tränade 2 och 2 på a volten och det gick super bra! En i rid gruppen ramlade av då jag var på A volten! Efter de så travade jag av honom och sen så red tjejen som ramlade av Nexus i skritt bara! Lite tråkigt att inte få vara den sista som satt på Nexus menmen. Efter jag ridit så gjorde jag stallet och planerade med Elin och Hedda om tävlingen vi ska på i helgen! Kötta för f*n. Idag Hr jag även varit på ett möte så därför har jag inte hunnit blogga! Över lycklig nu för min tröja har kommit! Hörs


Godnatt


ser tv




Mot posten

Good morning every body!
Är påväg till farsans jobb, Posten... Ja jag ska typ träffa Anton :) Hörs sen


Nyss tränat

Tränade nyss. Det gick bra! Har kommit igång mera med benen efter operationen. Nu är jag hos farmor och firar hennes födelsedag. Skriver mer sen om jag hinner! Ja hörs


Nu väntas sängen!

Nu väntas sängen, efter en lång och rolig dag! Inte illa att man såg sina 3 fotbolls idoler idag! Anton from, Tobbe Modig och Hallbera gisladottir. Ja Godnatt


Nyss tränat!


Godmorgon


E.T


Hos farmor

Tja!

Är hos farmor nu! Ska sova här idag. Isabell ska också sova här! Vi har haft super kul hitils. Vi har ätit Billys och spelat typ 10 spel haha! Sen åt vi våfflor och sen hade vi bara Chill. Jaja jag tror vi ska baka nå? Haha jag är it säker.

Haha nu ska jag se tv!

Dressyren gick bra! Såg att Nexus hade en böld på halsen! Jaja! Dressyren gick bra han ar lite stark men annars fin! Jag fixade vid hans böld men man såg på honom att han hade ont! Hörs

Så här såg bölden ut! Inte kul att ha en sån!


Dagen

Tja! Idag har jag varit med Erika å Olle. Vi såg bait och sen så körde dom vatten poker, innan jag åkte till Olle så var jag med Tilda! Vi var ute å spelade fotboll! Kul :) sen gick vi in spelade just Dance 4, vi gick och såg nån norsk kanal på tv:n sen! Före jag var med Tilda så var jag å red! Jag riktigt galopperade med Nexus. Han tyckte det var skit kul! Nu ska jag lägga mej och sen fara och rida imorgon :) glad tjej då hon ridit hela "helgen"! Hörs


I fonud a place for my heart


@ stallet


Ridningen!

Ridningen igår hick huva bra!
Vi hoppade linier! Nexus var fin dock grymt stark. Vi hoppade linjerna på 75-80 och det gick suveränt! Sen hoppade vi en oxer med en gul planka som låg högt upp. Nexus tvekade och sa nej! Då flög jag av och landade på fötter men jag höll på att ramla bakåt men en bom tog fast mej! Sen vägrade han Inge mera för jag fick låna ett spö av Jennifer och då gick det galant! Vi avslutade på 85 tror jag! Men det var super kul för det var första gången jag ramlade av på ett hinder! Sen höll jag på att flyga av på ett karamell färgat hinder men då satt jag kvar! Nu ska jag vara med Hanna och sen åker vi till stallet! Ellen ska skicka bilder från igår! Hon fick då jag ramlade av men hon tog bort den... Dåligt HAHAHA :) jaja nu ska jag fixa mej. Hörs

Super gammal bild!


Fuck perfection


Perfekt


Slutat skolan, Yey


Min dag med Emelie!

Tja!
Idag så har jag varit med Emelie. Vi började med att ta in hästarna sen började jag borsta blå då Emelie gick och åt. Sen så sadlade vi och tränsade. Jag red på banan och blå var verkligen olik på Nexus! Blå tog kortare steg och ja då kändes det som om det gicksuoer sakta men det gick gode fort haha :) jag red lite bommar! Blå var sjukt fin. Kul att jag kan få rida honom fler gånger! :) sen så red Emelie lite blå och sen så red hon avatin tror jag han heter :) hon började att longera och det gick fört som bara den! Sen satt hon upp och red lite! Ponnyn är sjukt fin men tydligen hade den aldrig gått ute förr, så den var gode pigg :) men sjukt fin! Sen så rullade vi fram hennes lillebrors 4 hjuling och sen rullade vi ner för en backe HAHAHAHAHAHA :) sjukt kul! Kommer vara med Emelie fler ggr :). Så himla kul! Nu ska jag äta! Sen ska jag nog lägga mej! Aja nu har jag en ny kompis iaf! :) hörs


Efter skolan, behöver man förfriskningar


Ridit Blå<3


Dagen

Tja! Idag har jag typ varit sjuk under skolan och blivit frisk sen! Dagen fungerade bra! Fick förjävligt ont i magen så tänkte inte dra på träningen, men sen vilade jag och då gick det över! Jag for på träningen och det gick bra bara lite trött! Brukar ha 36,5 som högs men nu hade jag 37 prick! Så jag hade lite feber haha! Men träningen gick super var vara lite trött! Nu ser jag nå bygg program! Hörs!


Lite bilder

Micke kurs 4-5 maj 2013
Asså kan inte säga nå annat att han är kung, Zack!
 

Kungen


Fotat idag igen!

Kul kul! Jaja nu ska jag träna! Hörs


Schemat för veckan

Söndag: Fota på Micke träningarna, träna och fara ut å Jogga.

Måndag: Fotboll, ev träna/Jogga

Tisdag: Träna/jogga ev rida Blå med Emelie! Läxor om jag har några

Onsdag: Hoppa. Ev Träna/jogga

Torsdag: Måste träna/jogga. Ridining ute!

Fredag: Ev rida, Träna/jogga

Lördag: Träna/jogga

Söndag: träna/jogga


Nya blogg portalen

Nu har många börjat blogga på horse spot's nya portal! Jag tänker inte byta nu när så många ska byta dit! Kag gillar blogg.se så få stannar jag här! Man kan bli lika känd som en som bloggar på horse spot's nya! Jag tänker absolut inte byta!


Bästa vän


Dagen

Tja! Morgonen började stressigt så jag hade 10 min på mej att göra i ordning Nexus! Vi hoppade en lite banan med 6 språng! 2 titt hinder och det gick perfekt! Han vägrade 3 ggr på ett titt hinder och sen 1 gång på ett annat titt hinder sen så blev Nexus stark och drog så då fik jag inte med utsidan så då vägrade han på ett karamell färgat hinder! Men annars gick det bra! Kom på någon konstig väg in på ett röd å vit hinder så vi kom för nära men Nexus klarade det ändå bara att jag höll på att flyga av! Sen skrittade jag å Elin ut. Arangerat fotograf åt Cornelia! Kul. Nu fota på herr matchen


Skype

Skypar med bästa Elma


Älska vädret


Najs väder ute


Tjejkväll på stan

Ska snart gå upp på stan! Väntar på pappa! Har drygt cyklat 2 mil. Aja ska se om jag ska gå med corre :) skulle publiceras igår :)


Tjejkvällen!


Gnatt


Erikaaaa

Träffade Erika på LF idag efter Ridningen! På Ridningen så hoppade vi en serie eller ja vet inte nåt bättre ord att förklarar på! Det 5,5a in och sen 4-5 glpsprång till ett räcke på vardera sida! Om man var i vänster var hoppade man till räcket på vänster sida och samma med höger! Vi hoppade ca 90 cm. Efter stallet vart det LF med goaste Erika! Vi spelade fotboll på ett 7 manna mål och vi var väldigt bra hahahahahahaha nä men sen så gick vi till plan och tänkte gå in där och träna typ men då bar det några som skulle träna så då haha faila vi i lekplatsen haha. Väldigt kul men tråkigt att inte Samuel å jojje kom! Aja vi hade kul ändå :) ja nu har jag ätit hos farmor och nu lyssnar jag på en finsk radio haha super tråkigt! Ja bjuder på lite olika bilder


Ser på fotboll!

Väntar på Erika så då kan man ju se den pågående matchen :)