Dagen

Imorse började jag att springa, skit kul! Körde intervaller och upphopp vid varje lyktstolpe! Sen så åkte jag till Elin vid 18 och då har vi bara badat haha :) inte så mke men har inte hunnit blogga sorry :S


New in


Stallet

Började med att byta vatten och det tog typ 5min :) sen så fyllde jag hö! Morgon lunch och kväll, sen så för jag och red och det var super kul! Känslan då jag får rida honom igen! Alltså verkligen rida honom är super kul! Men vi red slingan och Fanny sa att vi skulle ta galopp mke och skritt pauser ofta! Och så blev det! Efter slingan gick jag på småstigar och skulle skritta ganska länge! Gick sen in på stig volten och travade lite och sen en galopp i båda varven sen travade jag av och skrittade av! Sen så fyllde jag middags påsen :)


Ferlando <3


Hej Molly

Är det kul där bak?


Ferlando <3


Feeeeest


Dagen hittills

Dagen startade med att rida hem nexus från betet! Han var super fin och kom fram direkt! Ridningen gick super bra! Sen så åkte jag, Elina och Elin till PDOL! Det var mera kul :)åkte extrem fly en gång och sen speed XXL 2ggr sen åkte vi till Elina och då ploppade det upp ett meddelande av Fanny och det stor såhär: Ja jag undrar om du vill skritta ferre idag :) Gud då blev jag glad! Har inte varit så nära ferre på 2år! Sen åkte jag och Elina och badade och vi badade i kanske en halvtimma sen bar det av till stallet :) det var super kul även fast jag bara skrittade! Han är så fin ferre! Nu bär det av till Kalix

(Skulle publiceras igår) får bli utan bild


Elinaaaa har kommit hem


Gläntan


PDOL i bilder


Pdol nästa


Dagen

Idag har jag per mamma och Ulrika bestigit ett berg! Det var väll okej :) sen så åkte vi hem och så fixade jag några grejer :) sen gick jag och per och badade och där var Linn och Jessica så då badade vi med dem! Sen så gjorde jag flätor och då hörde vi då en bil köpt super fort och sen bromsar ljuden och ett stort pang! Först tänkte vi att det var en krok sen tänkte vi på gokart banan, sen hörde vi ambulans polis och brandkår sirener så vi tog cyklarna och cyklade upp till vägen och där hade två bilar krokat! (Om ni vill veta mer kolla på Piteå tidningens hemsida) så vi stod där och kollade! Det var hemskt! Linn tog bilder då jag inte hade telefonen :/ men sen så åkte vi till Jessica och då så började vi spela NY sen så körde vi boll över nät och sen spelade vi Uno och sen har jag flätat Linn och Jessica :) blev gode bra :) sen har vi pratat och haft kul! Vi fot hem vid 11 :) men ja nu ska jag hitta på något! Hörs

Snart sitter jag på din rygg igen <3


Bestigit ett berg

Skulle publiceras tidigare idag


Dissa början ;)


Video hos mormor


Fanny 😘


Sista dagen

Grym helg :) inte så mkt att säga, Emelie vann LB idag igen :) Grattis och då kom Sigrid även 3:a :) grattis :)
Hörs


Dagen :)

Jobbat på tävlingen ! Kul :) var ban personal alla gånger :D i LB går Emelie in och vinner :) grymt Emelie! Klara vann LB med Kelly :) Emelie tävlade D-ponny och Klara tävlade c-ponny :)
Inte så mkt mer att skriva :) hörs :) kommer kanske något nytt inlägg sen :)


Igår

Inte idag


ÄNTLIGEN


Ojoj


Hej hej


Bilderna Del 3

 

Bilderna Del 2

Pris utdelings bilderna kommer i nästa inlägg :)

Bilderna del 1

Del 2 kommer snart :)

Hej

Dålig uppdaterad blogg :( men jag har gjort så mkt idag! Jag började med att vara på Gläntan och badade! Kam säga att vattnet var IS KALLT!!!!! Usch var baa jag som vågade doppa mej! Kung, sen så åkte jag till Wilma och fotade på deras hopptävling! Det var kul för jag lärde känna Jennifer bättre :) sen så var jag med Wilma och Jennifer ett litet tag :) gick sen till mormor :D men kul har det varit! Ska föra över bilderna nu :) kommer strax upp bilder


Somnar med ett leende på läpparna


JAAAAAAAA

GISSA VAD SOM ÄR PÅ VÄG HEM TILL MEJ JUST NU!! DET HÄÄÄÄÄÄÄÄR


Mm gott


@ svensbyliden

Skulle publiceras 13,00!


Varit me Elin


Hoppar studsmatta


Ut me moppen

Haha nä pappa kör jag åker :)


Tar listan från Angelica

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Vet inte, är oftast glad :)

Beroende av:
Mobil, hästar, Fota och min säg

Vem behöver du mest just nu:
Laddaren till telefonen

Vad får du oftast komplimanger för?
Bilder som blir riktigt bra.

Brukar du skratta för dig själv?
Ja... Pinsamt värre

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
"Nu men inte på den bilden "

Nästa mål i ditt liv:
Det säger jag inte :D

Hur svarar du i mobilen?
"Hallå?!"

Vem ringde dig senast?
Mamma, för jag tappat bort Mobilen...

Antal timmar sömn i natt:
Hyfsat, LITE!!

Tycker du om din pappa?
Att jag gör!

Brukar du komma i tid?
Ja fast inte då mamma kör förbi dit jag ska!

När mår du bra?
Just nu!

Hur känner du dig nu?
Trött :(

Vanligaste färg på dina kläder:
Lite var som helst mest svart och vitt!

Var du aktiv i skolan?
Kanske, fråga min lärare

Favorit dryck på morgonen?
Apelsinjuice

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Allt från 22 till 02 ungefär.

Är du blyg?
Allt beror på sällskapet.

Sysslar du med någon idrott:
Inte om ni frågar SD. Ridning räkna ju ej som idrott tydligen.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Varför inte liksom?


Gnatt


Morgon dagens planer

Har inte planerat nått men får de vad jag gör :) vi hörs

P.s har bombat vine med videos från stugan!


Mot stugan

Äta mat där! Men idag så fotade jag då på Micke träningen! Fast jag hade bara ett bra foto ställe! Men det gör inte så mkt! Efter det så fotade jag även då Cornelia hoppade Claudia (hon hade hoppat dunder på Micke träningen) men har lyckats ladda över bilderna! Det krävdes våld! Typ Blod svett och tårar eller nå sånt... Men bra blev bilderna iaf! Hade det långa objektivet så ja :) men nu får jag snart dåligt internet! Hörs :)

DET HÄR INLÄGGET SKULLE PUBLICERAS FÖR TYP JÄTTE LÅNGE SEN! SÅ HIMLA SUR PÅ APPEN!!!!


Älskade ponny


Hello

Idag har jag inte gjort nå mkt. Haft två projekt, fotat Tova och Cornelia. Fotade Tova på näsvik när hon red Qubie, fick riktigt fina bilder! Sen fotade jag ju då Cornelia hoppade för Micke, gick bra det också :) imorgon ska jag fota igen :) kommer bli grymt!

Grymt gammal bild då jag hoppade Nexus!!!


Tic tac


Nu är det slut ;(

Uach vad jag kommer sakna det! Ebba och Otto, mina och Erics bråk/slags mål! Jag och Elvira, haha kan inte säga ett ända ord om oss, bär är så jäkla bra! Och när jag pepprade Erics mat med nästan halva peppar karet! Sånt är oförglömligt! Och när tjuv alarmet gick 2 ggr mitt i natten! Men nu är allting över! Ojoj tur att man har de flesta vänner på Facebook! Ströms handbolls skola 2013 över :'( fy fasen!!


Skriver imorgon

Är så trött! Vi ses


Dagen

Idag har vi haft 3 träningar! Första var för Micke och då tränade vi försvar! Var ganska kul! Jaja :) sen så var jag med Elvira ett tag tror jag! Sen var det träning för Andreas, då tränade vi anfall! Det gick bra tills mitt finger blev mos :}
Sen så var sista träningen ute handboll! Då kom även PT, mamma och pappa spara tidningen! Det var roligt! Nu ska vi sova :) hörs


Första tränings passet gjort

Ett ord räcke, ÄNTLIGEN!!!


Dagen

Vi har haft kul och så :) haft en del tävlingar och då kom norrmejerier ( Vi ) 2:à och då vann vi godisar :) men sen gick vi till Ica! Sen så hörde thea grymt fina flätor på mej! Kan be att hon skicka bild :) men sen ser ni hur det annars har varit! Kolla videon! Kommer skriva på kvällarna :)


Sover på cristina skolan, eller sover?


Nej Molly tog min kudde


Nu är jag med och tävlar på...

De HÄÄÄÄÄR grymma tjejernas blogg.
 
HÄÄÄÄR
och 
HÄÄÄÄR 
 
kommer ni till inlägget! Var du också med och tävla!!
'
 
Collage
VAR MED OCH TÄVLA NUUUUUU, HÄÄÄÄÄÄR

Ser american idol


Kolla vad cool sak :)


Mina presenter

PROMARKER, hörlurar, rosa kofta och byxor, love grejs, skål, armband och någon hängare och typ 1150:-


PROMARKER


Regn, eller?

Märket ni att jag har plastpåsar på fötterna?


Damtorka baseball


Haul


Onödigt inlägg


Kvällen tillbringas ute :)

Skulle publiceras igår


Ses imorgon


Ute me hunden


Svar

Vilken som hällst! Bara det går att rida eller köra :)


Ända man kan gö idag


Min dag :)


Svar

Jag tycker Ferlando är finast. Av Risdskoöan är det ingen typ!


Dagen

Har bakat med mamma hela dagen! Vi har bakat moster fior, krämbullar, socker kaka och någon annan kaka! Gjorde alla förutom den konstiga kakan! Ahaha men sen åkte jag till Tilda! Vi började vara i deras gästrum och smaka och så! Sen gick vi till saphir, typ världens gulligaste lilla ponny! Vi skulle flytta ponnysarna till en annan hage! Fick ta tomos, riktig gullig liten ponny. Men sen så gjorde vi inte så mkt! Nu är jag hemma och ser film!

Saphir är typ as söt!


Gnatt


New in

Jacka från hööks 349:-


Nytt i rummet


svar på kommentar

men asså förutom ridsättet vilka hästar vet du om där och som du tycker är fina? Det är väl många ungdomar ändå som står på hällans.
 

Svar: Finns så många, Jag gillar alla Olivia nordbergs ponnysar och hästar, Lisa larssons Gravina DH. Nisse, Blå, Wilma, Linda och klara Marklunds ponnysar och hästar, Julia marklunds curry och sen så vet jag inte var alla andra heter. det är så många som är fina. finast är nog Lisa Larssons Gravina DH och Olivias Nico :)
 Här är Nico (den ljusa) och Gravina, Tycker de är så fina :)

Jag saknar dej, Bamse